Güleçler İlkokulu


Vizyon: Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştiren bir okuluz.

Misyon: Öğrencilerimiz çevreye ve topluma karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde yaratıcı, girişimci, iş ahlakı ve etik değerlere sahip, dünyayı yakından izleyen, doğruları arayan, her zamanda her alanda en iyi olanı yakalayan, değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli düşünce davranış ve donanıma sahip olarak yetiştirmek

Başarılar:

Saatler:
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - CEP TEL. 05077069111

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://pervariguleclerio.meb.k12.tr

Adres - GÜLEÇLER KÖYÜ PINARBAŞI MEVKİİ PINARBAŞI KÜME EVLERİ NO: 1 PERVARİ / SİİRT

Öğretmen :8
Öğrenci :164
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :630
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - 2016 nüfus sayımına göre köyün nüfusu 1400 civarındadır. Köyün yeri ve etrafı sarp arazidir. Köyde hane sayısı 185 kadar olup genelde tek katlı kerpiç evlerde barınılmaktadır. Taşla yapılan ve toprakla sıvanan bu yapıların damları düzdür. Çatılama sistemi yoktur.Köye gelen elektrik ulusal ağdan sağlanmaktadır.

Adres - GÜLEÇLER KÖYÜ PINARBAŞI MEVKİİ PINARBAŞI KÜME EVLERİ NO: 1 PERVARİ / SİİRT

Ulaşım Ulaşım servisle gerçekleştirilmektedir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Güleçler Köyü Pervari’ye 6 km uzaklıkta olup, yerleşim itibari ile tarihi çok eskilere dayanmaktadır. Köy, Pervari-Siirt anayolundan 300 m aşağıya kurulmuştur.